Ridicari topografice

Servicii Topografie Inginereasca

Trasari parcele, constructii, hale industriale, elemente ale drumului etc

Trasarea cotei +/- 0.00

Intocmirea retelei de nivelment

Intocmirea retelei de sprijin

Profile longitudinale si transversale

Calcule de volumetrice

Cadastru Caracal, Cadastru Olt, Firma Cadastru Caracal

Ce presupune topografia inginereasca...

Orice proces de constructie incepe, continua si se termina cu lucrari de topografie, lucrari ce au rolul de a asigura buna desfasurare a acestuia. Topografia inginereasca cuprinde urmatoarele categorii principale de lucrari:

  • studiile tehnico-topografice;
  • proiectarea topografo-inginereasca;
  • trasarea topografica;
  • determinari GPS;
  • asigurarea topografo-inginereasca a procesului tehnologic de constructii-montaj;
  • observatii topo ale deformatiilor si deplasarilor fundatiilor constructiilor si a terenurilor cu grad ridicat din punct de vedere al riscului alunecarilor de teren.

Aceste lucrari combina cele 2 etape importante ale topografiei ingineresti, si anume ridicarea topografica si aplicarea proiectului in teren. Ridicarile topografice presupun efectuarea masuratorilor cu ajutorul echipamentelor topografice (pentru a obtine unghiuri, lungimi si diferente de nivel din teren) si lucrari de birou ce presupun calculul datelor din teren in vederea raportarii punctelor pe planuri si profile.

Aplicarea proiectului in teren consta in primul rand in transformarea dimensiunilor acestuia in elemente topografice utile - unghiuri, distante, elevatie - si apoi trasarea in plan si in elevatie a punctelor ce definesc elementele de structura din proiect.

SC GEOTOP CADING CONSULT SRL executa toata gama de lucrari ce tine de punere in functiune a unei constructii noi, de la elaborarea planurilor necesare intocmirii studiului de fezabilitate pana la trasarea elementelor din proiect si predarea proceselor verbale pentru Cartea Tehnica a constructiei. In vederea executarii acestor lucrari SC GEOTOP CADING CONSULT SRL dispune de o echipa cu pregatire de specialitate, formata din ingineri topografi si ingineri cadastru ce folosesc aparatura de inalta precizie si de ultima generatie.

Cereti oferta pentru proiectul dumneavoastra!

0742 046 286

EXECUTAM

Cu success

Cadastru Olt - Dezmembrare si alipire terenuri

Dezmembrare si alipire terenuri

Dezmembrarea presupune impartirea in mai multe parti a unui imobil, fiecareia alocandu-i-se numar cadastral separat si inscriere in Cartea Funciara.

Cadastru Caracal - Documentatie Aviz Tehnic PUG/PUZ/PUD

Aviz tehnic PUG/PUZ/PUD

Realizam planuri de situatie pentru avizari PUZ, PAD, PAC, PUG, pentru proiectari si reabilitari retele utilitati, relevee pentru constructii edificate etc.

Cadastru Corabia - Ridicari Topografice

Ridicare topografica

Tehnologia folosita este aparatura de ultima generatie GPS in sistem RTK ce asigura precizie in determinarea punctelor de coordonate.

Cadastru Bals - Actualizari/Rectificari Cadastru

Actualizare/Rectificare Cadastru

Operatiuni prin care documentatiile cadastrale se rectifica ca urmare a constatarii unor neconcordante intre situatia reala a imobilului si documentele cadastrale sau juridice.

Cereti oferta pentru proiectul dumneavoastra!

Contact